ŞEYHİM SULTANIM Gönlümü bağladım senin gönlüne Durmadan ağladım ben bu halime Miski amberler saçsam ben yoluna Şeyhim sultanım kurban efendim.
Seherlerde kalktım ben ağlayarak Yüreğimi hasretle dağlayarak Aktı göz yaşlarım sağanak sağnak Şeyhim sultanım kurban efendim.
Yaralı bir kalbi bıraktın burda Beni attın senden ayrı bir yurda Boyandım bende senin nurunla Şeyhim sultanım kurban efendim.
Bu aşk çok derin derin ve ince Vuslat varmı bilmem kaderimizde Sen benim mürşidim ahretliğimsin Şeyhim sultanım kurban efendim.
Sen gittin amma giden bedendi Sen kaldın benle yüreğimdesin Yürekten sevene mesafe neylesin Şeyhim sultanım kurban efendim.
Bir selamın yolla garip aşığa Hasretinle yandım döndüm deliye Gözüm görmez oldu gönlüm neyliye Şeyhim sultanım kurban efendim.
Sabırsız yolcu eyleme kelam Bu aşkı yazamaz dahada kalem Benden olsun aşk ile yanana selam Şeyhim sultanım kurban efendim. ############ MUHABBET İLE Yolumuz kadiri bir aşk yoludur Veysel Karaniye dayanan koludur Şeyhimiz Allah'ın nuruyla doludur Gelin pirdaşlar gelin aşk muhabbet ile.
Zikire başlayalım besmele çekelim Esteğfirullah deyip tövbe edelim Efendimize salavat edip gönderelim Gelin pirdaşlar gelin aşk muhabbet ile.
Pervaneler gibi dönsek ağlayı Kalbe sürsek nurlu nurlu cilayı Lataifleri açsak açsak ağlayı Gelin pirdaşlar gelin aşk muhabbet ile.
Pirimiz gavsul Abdulkadir-i Geylani Nazarı tüm kainatı kaplar nurâni Hakka götürür onu onu bulanı Gelin pirdaşlar gelin aşk muhabbet ile.
Elini tuttum şeyhim bırakmam artık Masivayı kalbimden söktüm attım artık Bitsin bu ayrılık gel ne olursun artık Gelin pirdaşlar gelin aşk muhabbet ile.
Zikirleri çekip rabıtaya durduk Gönülden gönüle nuru doldurduk Münacatı yapıp Kur-an okuduk Gelin pirdaşlar gelin aşk muhabbet ile.
Kadirilik bize Allah'ın lutfudur Zikrimiz çehridir bu yol hak yoludur Bilenler bizi bilir gerisi kendi bilir Gelin pirdaşlar gelin aşk muhabbet ile. S.Alkaya