SEVGİLİ ANNELER VE BABALAR/R.Ünal

#1 von Kurban , 14.06.2014 12:15

Çocuklarımızın Geleceği İçin Harika Bir Proje,

Güzel Hasletler Eğitim Derneği olarak ilimiz kurumlarının da desteği ile bu gençlerimizin olası sigara alışkanlığından kurtulmasına vesile olarak Güzel Alışkanlıklar kazanma Altın Nesil Projesine 14 19 yaşlarındaki evlatlarınızın katılımını bekliyoruz. Projemizin metni www.gulhasegitim.com adresine kaydedilecektir. Amacımız ve çağrımız için aşağıdaki davet mektubumuzu okuyunuz.

saygılarımızla SEVGİLİ ANNELER VE BABALAR

Çocuk yetiştirmek en güzel, en zevkli ama, yorucu bir iştir. Bu yorgunluğu hafifletecek bir destek ararız bazen. İnsan bilinçli olduğumu konuda işleri kolay, bilinçsiz olduğumuzda zordur. Zaten bütün işler böyledir, ama bir uzmandan destek alarak yapılırsa işler daha kolay olacaktır.

Ergenlerin yetişmesine katkı sağlayan, Halk sağlığı Müdürlüğü, Gençlik spor müdürlüğü, Milli eğitime bağlı müdür ve öğretmenlerimiz, Güzel Hasletler Eğitim Derneği olarak bizler, çocuklarınıza güzel alışkanlıklar kazandırarak eğer sigara alışkanlığı varsa bırakmasına vesile olarak sağlıklı başarılı kişilikli bireyler olmalarında destek olmak istiyoruz.

İlerde kendine güvenen, ayakları üzerinde durabilen bir insan olmasına katkıda bulunmak ve 3 aylık yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmektir.

Bu proje için derneğimize ücretsiz kayıt olabilirsiniz, kayıt tarihimiz 16 haziran günü ve 17 haziran öğleden sonradır.

Güzel Hasletler Eğitim Derneği Başkanı

Raziye Ünal

Adres: Hüseyin kahya mah. Meyhoş Parkı, güler av bayi üstü, no 3 Güzel Hasletler Eğitim Derneği.

Sevgili Evlatlarımız

Sizler Bizim İçin Çok değerlisiniz, çok önemlisiniz. Sizler mutlu olduğunuzda bizlerde mutlu, siz üzüldüğünüzde bizlerde üzülürüz. Çünkü siz bizim gelecek neslimizsiniz.

Sevgili yavrularımız alışkanlıklarımız kaderimizdir. Hangi yolda gitmeye alışmışsak o yolun sonu bellidir. Onun için güzel alışkanlıklar edinmek gereklidir.

Amacımız gelecek nesillerimize iyi alışkanlıklar kazandırmaktır. Kişilikli sağlıklı başarılı bireyler olmasına katkıda bulunmaktır. İyi ve güzel işler yapan bu işlerde ilerler ve bunun sonu mutluluktur. Kötü çirkin işe başlayanlar istemese de bu işe devam eder sonu mutsuzluk ve hüsrandır.

Sizin için hazırladığımız güzel alışkanlıklar kazanma altın nesil projemize katılımınızı bekliyoruz.

Bu katılımla iyi ve güzel alışkanlıklar kazanacak geleceğe sağlam adımlarla ilerleyecek, istediğiniz dalda kendinizi geliştirerek eğlenceli bir yaz geçirecek, Dünya ve ahiret hayatımızı güzelliklerle donatacaksınız.

Yaz tatilinde bile sizleri düşünen gönüllü öğretmenlerimizin eşliğinde, Güzel Alışkanlıklar Kazanma Altın nesil projesine katılmakla

1- Güzel alışkanlıklar kazanacak, zararlı alışkanlıklardan korunacaksınız.

2- Gençlik Spor Müdürlüğünde sevdiğiniz dalda spor yapacaksınız.

3-Sosyal aktivitelerle katılarak istediğiniz dalda kendinizi geliştirecek, etkinlik yapmanıza destek ve yardımcı olacak bir yaz kursu olacaktır.

Başarılı olan öğrencilerimizle bir final gecesi tertipleyeceğiz, etkinlik sonrası 1.2.3. gelenlere hazırladığımız hediyeleri, takdirnamemizi protokolden alacaksınız, asıl hediyeyi başarı yolunda ilerlerken daha üstün hediyeleri, gelecekte yıllarda elde ettiğiniz başarılarla alacaksınız.

Bunun için hazırladığımız, Güzel Alışkanlıklar Kazanma Altın Nesil projesine katılmanızı öneriyoruz. Kayıtlarımız ücretsizdir dileyenler derneğimize maddi veya menevi yardım yapabilir, 17 hazirana kadar kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Selam ve Sevgilerimizle

Güzel Hasletler Eğitim Derneği başkanı

Kurban

[b]Merhum Türkmen, Kadir Mısıroğlu’na diyor ki: ‘Sen bir de benden dinle Fethullah Gülen’i!”[/b]
Ey nefsim! /Selda Tuba

Anfragen und Anregungen bitte direkt an tiav@hotmail.de adressieren. Vielen Dank!
Xobor Einfach ein eigenes Xobor Forum erstellen
Datenschutz